OVER MIJ

Hi there! Welkom op mijn blogpagina! Ik ben Eva, 18 jaar oud, een VWO-er op het Frencken College, en ik ga volgend jaar (eindelijk!) studeren in Tilburg. Wat mij vrolijk maakt is familie, vrienden, lekker eten, vakantie, muziek en lifestyle-dingetjes. Een heel rijtje, ik weet het… Dit is dan ook waar ik jullie meer over wil gaan vertellen in mijn blog.

Eerst eens even over mij. Zoals ik al verteld heb, ik ben dus Eva. Ik woon al heel mijn leven in het mooie zuiden van Oosterhout.

Het is nog maar voor even, maar ik zit in 6VWO op het Frencken College. In mei zijn alweer de eindexamens en dan ben ik éíndelijk klaar. 6 jaar hard werken, maar dan heb je ook wat, niet waar? Volgend schooljaar mag ik dan ook lekker gaan beginnen aan een nieuwe studie in Tilburg. Welke het wordt houd ik nog even voor mezelf… (klinkt spannend, maar ik weet het gewoonweg nog niet zeker wat ik wil)

Maar tussen alle schoolkeuzes, gaan we natuurlijk eerst nog even heerlijk op vakantie! Dit jaar staan er 3 bestemmingen op de planning (wow, kaai veul!). Eerst ga ik samen met mijn vriendinnen de bloemetjes buiten zetten in Rhodos! We zijn dan met zijn allen nét klaar met de examens en moeten dan ook even lekker ‘ontspannen’ in de Griekse zon! De volgende bestemming is Agay aan de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk. Lekker een midweek bakken in de zon en veel stokbrood eten. Ik hou er van. Als laatste ga ik met mijn lieve, maar ook een beetje eigewijze vriend 2 weken naar Anduze in Frankrijk. Dat wordt wat met de tent opzetten…

Zo, dat ben ik. En nu jij. Want daarvoor heb ik net een heel verhaal over mezelf verteld. Ik hoop dat je nog steeds aan het lezen bent en dat je nog steeds geïnteresseerd bent in wat ik je allemaal verder nog wil gaan vertellen. Dit doe ik uiteraard in verdere blogs! Ik ben van plan iedere zondagavond een blog online te zetten, zodat jij, wanneer je zin hebt om even te ontspannen, het lifestyle-leven van Oosterhout in kan duiken met mij.

Ik zal de eerste paar blogs een beetje experimenteren met wat ik zelf (maar ook jij) leuk vind om meer over te weten.

Ik hoop je nog een keer te zien hier, want voor alle lifesyle-items: All you need is…

Eva