All you need is… A LAZY LIFE

Het is eindelijk weer eens tijd voor een blogje! Waarom het weer een tijdje heeft geduurd? Eva had tentamens… En jawel, haar eerste, universitaire tentamens.

Je schijt dan natuurlijk 7 kleuren stront van te voren, en je weet absoluut niet wat je moet verwachten, maar eigenlijk viel het best mee. Uni life is best wel wennen hoor. Alles is nieuw en je moet het (bijna) allemaal zelf uitzoeken. Ja, volwassen worden, heet dat ook wel. Nu ga ik er ook wel meteen helemaal voor met m’n eigen huisje (lees: kamer). En wat is het leuk.

Ik ben er alleen wel achter gekomen dat ik ontzettend lui ben. Ik lig graag in m’n bed om m’n nieuwe serie-verslaving te voeden. Ik ben hélémaal weg van de nieuwe seizoenen van Jane The Virgin. Wat een geweldig grappige, feelgood serie is dat. Als je een meisje bent, en je hebt het nog niet gekeken, DOEN! Het is geweldig. Oke klaar met fangirlen over m’n serie.

Nog een puntje van luiheid in m’n leven: ik heb een sportabonnement, maar gebruiken? Nah. Slecht? Jah. Ik ben alleen echt geen sportgoeroe. Ik haat rennen, al sinds dat ik een kleine Eva was. Ik moet op zoek naar sport die me leuk lijkt. Maar goed, ik kan hierover wel gaan klagen in m’n blog, maar ik kan ook actie gaan ondernemen. Misschien kan ik iedere week wel een sportrubriekje gaan doen ofzo, dan heb ik een soort stok achter de deur. Yay or Nay?

Ik zal nog een lui puntje van mezelf belichten, en dan vind ik het wel genoeg (ook al kan ik er nog uren mee door gaan). Ik kook nauwelijks nu ik op mezelf woon. Ik vind ergens goedkoop iets eten met klasgenoten namelijk net zo gezellig. De Happy Italy of de Vapiano zijn echt de uitvinding van de eeuw. Waarom? 1. Eva houdt van pasta’s. 2. Het is helemaal niet duur! Aan de andere kant, goed voor de lijn…? Nee. Hier moest ik natuurlijk een oplossing voor bedenken, anders gaat het helemaal mis! Wat heb ik bedacht? Een eigen receptenlijst! Ik zoek van alles op het internet op, stop het in 1 bestandje en ga m’n eigen receptenlijst als een soort TO DO-list afwerken. Zo houd ik er toch nog een beetje lol aan.

Goed. Genoeg luiaardgedrag voor vandaag. Laat ik maar eens iets gaan doen met m’n leven. Tot snel!

 

All you need is…

Eva

Ps. Sorry voor m’n baldadige schrijfstijl in deze blog, ik weet niet hoe het komt haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *