All you need is… A BREAK

Hallo lieve mensen,

Het is alweer even geleden dat je iets van mij en m’n blog gehoord hebt. En alles heeft natuurlijk een reden…

Na de Parkfeestspecial kreeg ik het eens ontzettend druk. Eindexamens, een lange vakantie waarin ik veel weg was of moest werken… Niet echt ideaal voor als je wekelijks een blog bij wilt houden. En eerlijk gezegd ook wel even lekker, zo’n break.

Maaaaaaar, daar ben ik weer! Ik zal jullie vertellen hoe mijn leven er momenteel uitziet (want ja, het is een beetje veranderd…).

Tegenwoordig studeer ik Communicatie- en informatiewetenschappen aan Tilburg University. Een kersverse student in een ontzettend leuke studentenstad. En wat hoort daar nou ook nog bij: Eva zit op kamers. Jawel mensen, dit meisje moet leren voor zichzelf te gaan zorgen…

Dit is mijn eerste week in m’n nieuwe stekkie, en ik vind het tot nu toe heerlijk. Lekker een plek voor je zelf.

Maar toen ik zo alleen op m’n kamertje zat, en even tijd over had, bedacht ik me, dat ik best weer eens het bloggen op kon gaan pakken.

Ik hou van schrijven, en ik vind het mega interessant om een verhaal ergens op te knallen, wetende dat het waarschijnlijk wel gelezen wordt…

En het leuke is ook nog eens, het sluit ontzettend lekker aan op m’n studie. Dus ja, vandaar dat je weer eens van me hoort.

En even over die break, dat is soms ook hartstikke goed. Even er tussenuit, als je het ontzettend druk hebt. Even een pauze, zodat je na verloop van tijd weer kan knallen.

 

All you need is…

 

Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *