all you need is… PARKFEEST! #DAY3 PART 2

De avond begon lekker Nederlandstalig! Met eerst een leuk country/pop optreden van Rob Dekay gingen we de avond in. Opgevolgd door Toontje Lager! Lekkere meezingers zaten er zeker tussen en men danste lekker mee op de vrolijke tonen! Het interview was ook erg leuk. Gelukkig vonden ze het Parkfeest ontzettend leuk en willen ze graag nog een keer langskomen!

Shary-An heeft ook een hele gave maar ook ‘eigen’ set gespeeld. Een paar jaar geleden deed ze mee aan the Voice, en nu staat ze hier, te knallen als een waardig artiest! Ik vind het stoer! Het interview was fantastisch! Ontzettend gezellige meid en ontzettend dankbaar voor wat ze tot nu toe allemaal heeft kunnen bereiken!

De afsluiter van de avond was Popgunn! Knallend gaan we de avond afsluiten. Met een hoop confettikanonnen en vuur dansen wij nog even verder.

 

Dan is het nu ten einde. Wat is dit jammer, maar wat heb ik genoten! Volgend jaar ben ik er weer bij, hoe dan ook. Ik kan nu al niet wachten.

 

Bedankt ORTS crew voor het gezellige weekend, bedankt Parkfeest dat we dit jaar weer verslag mochten doen van dit geweldige feestje. En jij bedankt voor het lezen van m’n Parkfeest-special!

 

Dikke kus en tot de volgende!

 

All you need is…

 

Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *