all you need is… PARKFEEST! #DAY3 PART 1

En dan vandaag dag 3! Een spannende dag voor mij, want ik mag voor het eerst de presentatie doen van de zondag. Kijk even op de ORTS Facebookpagina voor de eerste beelden!

We zijn de dag lekker begonnen met de acts voor de kinderen. Eerst Ageeth de Haan die spelenderwijs de kinderen Engels leerde. Opgevolgd door de One Two Trio Kindershow, die een spetterende show wegzetten met Meneer Blauw, Meneer Rood en Meneer Geel. Vers van het podium sprak ik ze nog even. Om het interview te zien, kijk dan volgende week naar onze Parkfeest-Uitzending op 26 juni!

Windup Space volgde ze op. Vorig jaar No More Jack, maar dit jaar hadden we ook weer Oosterhouts talent op de bühne staan. Ze gingen helemaal los. Met name het haar van de drummer ging los, als je dat nog niet opgevallen was….

Na dit knallende optreden, volgde Dan Owen ze op, op podium 1. Een wat rustigere set, met mondharmonica als extra touch. Heerlijke set voor in het zomerzonnetje. Kom maar op met die festivalsfeer!

En toen, toen ging het park even helemaal los op Jonna Fraser! De jonge bezoekers zochten een goed plekje uit en bij de bekende nummers zong iedereen op z’n hardst mee! Wat een verpletterend optreden! Maar dames en heren, vergeet in dat gezellige festivalsfeertje niet goed water te drinken hoor! Ik zat al met barstende koppijn en een handdoekje in m’n nek…

Maar ik kon het niet laten om toch nog even naar de dansmoves van de leadzanger van Orange Skyline te gaan kijken. In het programmakrantje van het Parkfeest stond dat deze Stefan ontzettend mooie dansmoves had. Nou, dames en heren, als je ze gezien hebt snap je waarom. Ik hou ervan. Geen  schaamte! De muziek was ontzettend nice. Lekker eigen, en een ontzettend lekkere sound.

Dit was de middag! Tot vanavond?

 

All you need is…

 

Eva

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *