all you need is… PARKFEEST! #DAY2 PART 2

Met de vrolijke pop van AVI ON FIRE dansen we de avond in! Zoals zij melden aan het Parkfeest: Zit je even in een dip? Zoek ons dan op op Spotify, want dan ben je zo weer opgevrolijkt! Dit hebben ze zeker kunnen toelichten door hun leuke optreden! Ze waren zeker ‘on fire’!

Opgevolgd door Kovacs, die met een jazzy tintje een gaaf optreden wegzetten. Ik kende ze nog niet, tot ze in een eindexamen muziek zaten, en ik zat toen al helemaal mee te swingen! Vanavond heb ik dat nog een keer gedaan, maar toen hoefde ik niet stil te zitten…

Van Dik Hout speelt de avond het donker in, met‘Stil in mij’ vaagt de schemering weg de nacht in. Iedereen zong op z’n hardst mee. Sensationeel gevoel met z’n allen in het park! Wat is Oosterhout toch mooi!

Txarango! Niet uit te spreken, maar heerlijke originele muziek! De combi van Latijns-Amerikaans met allerlei soorten eigentijdse muziek, zorgt ervoor dat de zaterdagavond op een gedurfde, maar ontzettend gave manier wordt afgesloten! Heerlijk meedansen op de latin, dat is waar ik in ieder geval heel erg blij van wordt! Bedankt voor deze top afsluiting! Ik hoop Txarango vaker terug te zien!

 

 

Voor nu zeg ik: Slaap lekker, en ik ben er morgen weer bij! Deels bloggen, deels presentatie voor de uitzending van 26 juni, waar een hele reportage van het Parkfeest bij wordt uitgezonden!

 

All you need is…

 

Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *