all you need is… PARKFEEST! #DAY2 PART 1

En dag 2! Wat een heerlijk weer, maar warm! Ik heb me dus goed ingesmeerd, en m’n zonnebril maar opgezet! Heerlijk! Een lekker koud biertje, korte broek, en genieten van een mooie parkfeest-zaterdag! Wij zijn er weer klaar voor!

De aftrap met Nielson was ontzettend leuk. Het hele park stroomde om half 4 vol en men zat er meteen goed in. Met de bekende meezingers ging iedereen los. Ook had Nielson een leuke cover gemaakt van een nummer van The Chainsmokers – Closer; in zijn vertaling: Ondersteboven. Ik genoot er van.

 

Vervolgens knalde Jackle Bow op podium 2 in het zomerzonnetje nog even door en bleef de sfeer er goed in! Na een

leuk interview met deze Belgische band, was het alweer tijd voor de Common Linnets. Met hun countrymuziek bleef de diversiteit hoog, evenals de vrijdagavond.

Maar toen, op het Robbepodium, werd er een groot knalfeest gebouwd door Kraantje Pappie. Met confettikano    nnen en lekkere beats riep hij: Welkom in de feesttent! Ondanks dat we in het park stonden, was het dat zeker!

Jett Rebel mocht dit feestje nog even doorzetten op het grote podium. Dit multi-talent blies iedereen omver met zijn set. Met zijn lichtelijke aparte uitstraling was iedereen geboeid en ging helemaal mee in de spring- en feestmuziek. Wat een fantastisch eerste deel van de zaterdag! Ik zeg: laat die avond maar beginnen! En dat gaan nu AVI ON FIRE doen! Straks meer hierover!

See you later?

 

All you need is…

 

Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *