all you need is… PARKFEEST! #DAY1

Yes! Dag 1 van het Parkfeest was dan eindelijk daar! Lekker dansjes en drankjes doen en luisteren naar leuke muziek. Dit jaar is het lekker divers begonnen. Van rock met Joe Cocker Tribute, naar metal met Deep White, om daarna door te dansen met fijne funk van de Bruno Mars Tribute. Het begon goed, en toen het donker begon te worden, werd het alleen maar beter met Pearl Jamming en de Bob Marley Tribute. Swingend de avond door was het motto!

Ook het weer zat enorm mee gisteren! Het allerbelangrijkste natuurlijk: HET WAS DROOG! Dat was andere jaren wel anders! Met regenponcho’s en paraplus stond men toen in het park. Niet echt heel prettig en een hele andere sfeer. Met een heerlijk avondzonnetje begon de vrijdag van het Parkfeest. Ik heb alleen maar blije en vrolijke gezichten gezien. Muziek, het weer, de sfeer, en uiteraard het bier waren een goed begin van een mooi weekend.

 

Ook de vrijwilligers hebben het weer enorm naar hun zin dit jaar. Hard aan het werk, maar met een hele grote glimlach op het gezicht. Bij de wc’s, in de fietsenstalling, achter de bar, maar ook achter de schermen is iedereen druk bezig om het Parkfeest in goede banen te leiden, en voor een leuke, Oosterhoutse sfeer te zorgen.

Wij als ORTS zijn er ook helemaal klaar voor dit jaar! Met 9 man sterk gaan wij er alles aan doen om er een mooie reportage van te maken. Volg jij de mijn Facebookpagina en die van de ORTS al op Facebook? We keep you posted!

Kortom, de vrijdag van het Parkfeest was een knaller! Vandaag dag 2, met Nielson, van Dikhout, Jett Rebel, The Common Linnets en nog veel meer leuke artiesten! Tot zometeen?

 

All you need is…

Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *