all you need is… SUMMERFEELING

Hooray! De eerste warme dagen van het jaar zijn weer aangebroken! En dat betekent natuurlijk… zomerkriebels! Ook al zat ik deze week zwaar met mijn neus in de boeken, kon ik het toch niet laten om lekker te genieten van de zon. Lekker bruin (lees: rood) worden voor de echte zomer begint. Als je moest werken was het natuurlijk wel wat minder, maar er komen nog genoeg mooie dagen aan.

Maar wat doe je nou op zo’n bloedhete dag om jezelf koel te houden? Hier een paar gratis tips!

 

  1. COCKTAILS! Ja mensen, daar ben ik absoluut niet vies van. Ik hoop jij ook niet, want anders kan je dit puntje wel overslaan… Een ijskoud drankje. Veel ijs er in. In het zonnetje… Ja daar smachtte ik wel naar de afgelopen dagen. Beetje jammer dat het weer niet meezit deze dagen. Maar we mogen niet klagen natuurlijk! Je kan natuurlijk ook je maken als het wat minder weer is. Ogen sluiten en even wegdromen. Dan lijkt het misschien zo wel een tropische vakantie.

  1. KORTE BROEKEN! Ze mogen weer uit de opbergkast! Na een jaar mogen die melkflesbenen weer tevoorschijn komen. Ja dat is wel een dingetje natuurlijk, maar ach, iedereen heeft het, dus wat geeft het. Lekker bruinen, en gaan met die korte broeken! Wat voor een broekje je aan doet ligt aan jou, het maakt namelijk niks uit. Alles kan tegenwoordig (tenzij je er sokken met slippers onder draagt). Maar als ik dan toch zou moeten kiezen, dan zeg ik een denim short, want dat is altijd goed!

 

  1. ZWEMMEN! Altijd een lekkere afkoeling als het bloedje heet is natuurlijk! Lekker naar een strandje, waar je een boekje kunt lezen, wat muziek kunt luisteren, of gewoon even de binnenkant van je ogen bekijken. En krijg je het warm? Dan neem je toch gewoon even een duikje? Even doorheen en je bent weer lekker opgefrist. Ik kan niet wachten tot dat moment!

 

Is het al zomer? Mogen we al? Ik kan niet wachten. Ik hoop jullie ook niet!

 

All you need is…

 

Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *