all you need is… NO STRESS

Zen! Dat is wat ik nodig heb deze weken. Nog even, nog 3 weekjes, nog een kleine maand, en dan heb ik vakantie. Maar eerst nog eens de examens overleven. Het is veel werken. Maar dan heb je ook wat. Maar hoe kom ik deze week rustig door… Ik weet hier gelukkig wel raad mee.

 

  1. YOGA! Het is hip, en het is fijn. Lekker even ontspannen en bezig zijn met je mind. Even je verstand op nul en in de gekste houdingen staan kan heel ontspannend zijn. Je kan dit uiteraard in een groepje doen, maar alleen kan ook heel fijn zijn. Ik ben namelijk echt een stijve hark die niet echt heel lenig is. Dan is t fijn om lekker op je eigen niveau eens via een yoga-app wat dingetjes te proberen. Ik vind vooral de meditatie op het eind heel fijn, maar dan moet je wel wakker blijven natuurlijk!

 

  1. Netflix! Lang leve de series! Lekker een aflevering aan van je favoriete serie en even uit-tunen. Ik hou ervan. Een film duurt voor mij net altijd een tikkeltje te lang. Daarom zijn series zo heerlijk, 1 aflevering en dan weer door waar je mee bezig was. Alhoewel, mocht je zo’n goede serie kijken, dan is de verleiding groot om hem in een keer helemaal af te kijken…

 

  1. Sporten! Ik hou er niet van, maar het is wel een lekkere afleiding. Even naar buiten, het zwembad, of gewoon naar de sportschool. Even stoom afblazen. Even alles eruit rennen/springen/zwemmen/gooien. Even die stress kriebels weg zweten en je bent er weer even uit. Dit is ook een voornemen van mij hoor, gaan sporten. Maar nu moet ik er ook echt aan gaan beginnen, want we moeten binnenkort natuurlijk ook weer in bikini…

 

  1. En dan ben ik ook bij het laatste puntje: DROMEN! Lekker wegdromen over dingen die je binnenkort of in de toekomst gaat doen is ook fijn om even mee bezig te zijn. In mijn geval: even weg uit de boeken, en even dromen over de heerlijke vakantie die er aan ligt te komen. Lekker werkenin de winkel, en daarna heerlijk op vakantie… Can’t wait… Zie je, nu ben ik ook al weer een paar seconden verder en zit met een glimlach op m’n gezicht.

All you need is…

 

Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *